8.10


Related Questions
I am facing some problems and questions with facets. Problem 1: Facet fields (assigned schema's fields) don't get saved: I have defined a schema called 'InvoiceSchema' and a facet called 'InvoiceFacet' and assigned the schema to the facet, like ...
  0 votes
  1 answers
  5 comments
  3472 views

Hi, I have Nuxeo 8.10 and use PostgreSQL 9.5 and Elasticsearch 2.3.5. Nuxeo works fine but in server.log I watch this error: 2017-01-26 11:07:31,138 ERROR [localhost-startStop-1] [org.hibernate.util.JDBCExceptionReporter] ERROR: column ...
  0 votes
  1 answers
  2 comments
  1053 views

Hey everyone, I tried opening an issue on git (https://github.com/nuxeo/nuxeo-java-client/issues/10) without success so i thought i would try here. How do you set users password using the java client (using 2.4 SNAPSHOT atm). As said on my git ...
  0 votes
  1 answers
  0 comments
  733 views

Good morning ! I'm deploying my instance of Elasticsearch as recommanded. Unfortunally, my instance is not fully loaded, as shown in the logs : ====================================================================== = Component Loading Status: ...
  0 votes
  0 answers
  1 comments
  1781 views

Hello ! I would like install CCextract as recommended. But my dedicated server is hosted by OVH, and as usual, the kernel is adapted by OVH. So it is impossible to install docker at this moment : related documentation. How may I install CCextract ...
  0 votes
  2 answers
  0 comments
  1461 views

I have created a simple DocumentType.like this <extension target="org.nuxeo.ecm.core.schema.TypeService" point="schema"> <schema name="foo" src="schemas/foo.xsd" prefix="foo" override="true" /> </extension> <extension ...
  0 votes
  0 answers
  0 comments
  1017 views

Good morning, Thanks for reading my problem. We contact you through this forum because we don't know how to do. We have setup nuxeo platform for internal use. We have configured the integration with Google Drive following the documentation “Nuxeo ...
  0 votes
  0 answers
  0 comments
  953 views

Hi, This unit test failed on my computer : Failed tests: TestVideoImporterAndListeners.testVideoInfo:333 null the test : assertTrue(streamInfo.contains("23.98 fps")); my ffmpeg out : ffmpeg -i ./target/test-classes/test-data/sample.mpg ffmpeg ...
  0 votes
  0 answers
  0 comments
  565 views

I'm getting this message: “ERROR: Layout 'picture' not found” when viewing pictures (and “ERROR: Layout 'video_file' not found” for videos) after an upgrade to Nuxeo. I've tried googling the issue but haven't found anyone else with the problem. It ...
  0 votes
  0 answers
  0 comments
  586 views