Nuxeo10.10


Related Questions
Hello, I have created a custom authentication with a JWT token in nuxeo for both, WebUI and Rest API. For the second one, I am using Java Client SDK 3.2. The WebUI authentication works perfectly, but in the Rest API the behaviour is a little ...
  0 votes
  1 answers
  0 comments
  146 views

Hello, I want to know if Nuxeo is Compliant with the following industry standards: OAI: Open Archive Initiative, important for a digital archive IIIF: IIIF (International Image Interoperability Framework).
  0 votes
  1 answers
  0 comments
  123 views

Has someone adapted Clarifai Service to Nuxeo Vision? I'm interested but no clues how to make it.
  0 votes
  1 answers
  0 comments
  103 views

Hi As the creation of document is 3 step process. I am having two different apis- Batch Creation and Create metadata(document) ——> Wrapper on nuxeo created with spring rest template and uploading image in 2nd step directly to nuxeo with out ...
  0 votes
  0 answers
  1 comments
  163 views

I have configured PostgreSQL DB in nuxeo.conf using below configurations. Nuxeo is using public schema of Postgres. nuxeo.db.name=sample nuxeo.db.user=admin nuxeo.db.password=password nuxeo.db.host=localhost nuxeo.db.port=5432 How can I configure ...
  0 votes
  1 answers
  1 comments
  155 views

Hi I have written test classes @RunWith(FeaturesRunner.class) @Features({PlatformFeature.class,AutomationFeature.class}) @Deploy(“org.nuxeo.ecm.core.schema”) @Deploy(“org.nuxeo.ecm.actions”) @Deploy(“org.nuxeo.ecm.automation.core”) ...
  0 votes
  1 answers
  0 comments
  127 views

Hello, I've migrate my Nuxeo's version to 10.10 and I need to do the “Trash Migration” I followed the procedure: Add the contribution Click on the button “Migrate trashed state from lifecycle to property” But, since 4 days, the current step is ...
  0 votes
  0 answers
  0 comments
  120 views

Hi, I am trying to configure the classpath /internal/nuxeo according to the documentation: Modified nuxeo.conf with org.nuxeo.ecm.contextPath=/internal/nuxeo Rename ./templates/common-base/conf/Catalina/localhost/nuxeo.xml.nxftl to ...
  0 votes
  0 answers
  0 comments
  152 views

Hi, I use Nuxeo 10.10. In the documentation you recommand to install a JDK8 (https://doc.nuxeo.com/nxdoc/installing-and-setting-up-related-software/#installing-on-linux) Is it possible to use jdk-11 version with nuxeo lts2019? Thank you.
  0 votes
  1 answers
  1 comments
  164 views

Hi! In the drawer the browser elements are sorted by Title by default. However, in the main container, using table view there is no sorting options (as in the grid view) and it seems that they appear by the date modified in reverse order (from ...
  0 votes
  2 answers
  2 comments
  258 views

Hello community I need to change the way the <nuxeo-user-avatar> returns the user's initials, which is a simple javascript function. The problem is, I would need to override all the references in other components throughout the application as ...
  0 votes
  3 answers
  5 comments
  282 views

Hi there, I wish to play with the User Interface and do some experiments on how to create a new 'module' inside Nuxeo. I know that a module/bundle in Nuxeo has its own concept. Don't get me wrong. But I want to mean with 'module' is to add a totally ...
  0 votes
  1 answers
  0 comments
  219 views

Hello everyone, I have come to notice that the web UI won't load the overriden elements in chrome if the network speed is slow. I tried changing the network speed from the dev tools to Fast 3G or slower. The interface will load only the default ...
  0 votes
  1 answers
  3 comments
  334 views

Hello, I developed an operation that takes as parameter a documentModel (it is a param and not the input). I noticed that Nuxeo adds the prefix “default:” in documentModel type metadata. As an example: suppose I have a document with dc: description ...
  0 votes
  1 answers
  0 comments
  184 views

How can one avoid webui displaying the defaultSearch that is in the OOTB web-ui bundle, even when it's been overridden/disabled? I imagine this is due to the webui bundle being loaded after the custom one
  0 votes
  2 answers
  0 comments
  197 views