content-management-platform


Related Questions
Hello, I've got an instance working with Nuxeo 5.8 and I added the anonymous auth. When I call to the Nuxeo URL I was redirected to the dashboard and I can see the content of the GUEST's domain but when I try to access to the documents, I was ...
  0 votes
  0 answers
  0 comments
  1255 views

Hi all, I have a local NUXEO instance and I'd like to create a new Content Type inside it. I checked the documentation but it's all about using Nuxeo Studio. I tried to use it, I made the new type but then I can't find how to export it in order to ...
  1 votes
  2 answers
  2 comments
  2257 views

Hello We have just installed Java version 8 update 45 on MAC Yosemite (after removing older versions), and it is recognized by Oracle (https://java.com/es/download/installed.jsp) but is not by Nuxeo. I found in the forums that maybe is something to ...
  0 votes
  1 answers
  1 comments
  1824 views

Hi all, I tried on a tomcat server 7.0.61 to run multiple nuxeo 7.2 instances, built according to http://doc.nuxeo.com/x/HoeN, but errors occured during the startup of the server: localhost-startStop-1 10:42:22,112 ERROR [RegistrationInfoImpl] ...
  0 votes
  0 answers
  1 comments
  1445 views

Is there a way to to get the InputStream of a file without using FileBlob getStream() method? I ask this because when I when I use fileblob getStream() it seems that it copy first the file in a temp file then return a blob. I this will affect the ...
  0 votes
  1 answers
  5 comments
  1397 views

The message after sudo service nuxeo start : Expression nuxeo.server.declare_datasources is undefined on line 51, column 21 in server.xml.nxftl. The problematic instruction: ---------- ==> if !isWizard && nuxeo.server.declare_datasources ...
  0 votes
  1 answers
  4 comments
  1359 views

I just installed the Platform and it went smoothly. Up until the final step. I don't have a User Name or Password. How do I recover it or get one? There is no link or information on this on the page.
  0 votes
  0 answers
  1 comments
  1101 views

I launch the nuxeo-shell and connect with Administrator connect on nuxeo 7.1 : Administrator@localhost:/> perms local Administrator:Everything:true members:Read:true Administrator@localhost:/> connect on nuxeo 7.2 : ...
  0 votes
  0 answers
  0 comments
  1088 views

Hello, New user to Nuxeo and trying to follow the steps of using the nuxeo-platform-login-portal-sso plugin, using the steps outlined here: http://answers.nuxeo.com/questions/1002/how-do-i-integrate-with-nuxeo-platform-login-portal-sso-in-my-portal ...
  0 votes
  1 answers
  1 comments
  2206 views

While creating a document instance I would like to navigate the document tree from domain root and select an existing document go get its document id so that I can store it in the String type field ? How do I accomplish this and what widget type I ...
  0 votes
  0 answers
  0 comments
  1279 views

Hi, I'm trying to show a generated image in server side in the content view. I was thinking in extend de REST Api service with my JAVA method and embed the binary in a widget as an HTML image resource. The image must be generated from one of the ...
  0 votes
  0 answers
  3 comments
  1246 views

Hello, I am using "path" widget to select a path of a file from the workspace tree for a text field in my document type. When I create a new document based on the document type and click the "Add" button of the "path" widget for my field I am ...
  0 votes
  0 answers
  0 comments
  1161 views

Hi, I'm starting developing for nuxeo, and while building and installing some nuxeo's github projects, I've noticed that the parent artifactId is different between projects in the pom.xml. It's often one of those : nuxeo-addons-parent or ...
  1 votes
  1 answers
  1 comments
  1536 views

Hi, I tried to upgrade my home nuxeo server yesterday and met some problem. As I upgraded the Ubuntu distribution to, I first met problem with the upgrade of prosgresql. That was a dependency problem and found a solution on Ubuntu forums. Now my ...
  0 votes
  6 answers
  3 comments
  3492 views

As soon as I enable multi-tenant support on 7.2 Nuxeo Drive is no longer able to connect - there is no obvious reason. I'm using the latest v2 build (April 30th). Is this meant to work? Are there known issues/limitations?
  0 votes
  1 answers
  0 comments
  1672 views