System-Environment


Related Questions
Assuming I have three blob repositories configured (invoices, articles, default) for my instance. Is there a way to tell from the document metadata exactly where the blob is stored? Example configuration: <extension ...
  0 votes
  0 answers
  0 comments
  40 views

Hello, I try to reproduce the configuration to generate a PDF with the following step: `- Context.FetchDocument - Document.Query: query: "SELECT * FROM Document" language: NXQL - Render.DocumentFeed: template: "template:CSVExport" filename: ...
  0 votes
  1 answers
  0 comments
  99 views

Hello, since the next official release of Nuexo (LTS 2018) should include support for version 10 of the PostgreSQL database, can we estimate the release date of Nuxeo LTS 2018?
  0 votes
  1 answers
  0 comments
  377 views

Hi, Preview the document shows the blank pop-up. I looked at the JS script that activated the pop-up and used the url in a new browser tab. It is blank. https://[website]/nuxeo/site/api/v1/repo/default/id/[hiddeniD]/@blob/file:content/@preview When ...
  0 votes
  0 answers
  0 comments
  122 views

Hello, We have upgraded nuxeo to version 9.10. And Nuxeo starting is very slow , about 45 minutes to start ! We think that it provokes by the size of the data ( 145G) because we have a other application Nuxeo in version 9.10 with a smaller size of ...
  0 votes
  2 answers
  8 comments
  212 views

Hi, I can not access to Elasticsearch from Nuxeo GUI (http://nuxeoserver:8080/nuxeo/nxadmin) “Admin Center -> Elasticsearch” when I click on Elasticseach the error below is triggered : (There was an error communicating with the server, status: ...
  0 votes
  3 answers
  0 comments
  300 views

From what In understand, connecting a Nuxeo server to AWS Elasticsearch should work. I've configured the Nuxeo server to use the AWS service, and it works for the most part. However, I can no longer get the Admin Analytics page to load. I set two ...
  0 votes
  0 answers
  0 comments
  257 views

Hello, When trying to get access to my HTTPS url (https://ged.mydomain.com), I'm redirected to https://ged.mydomain.com:80/nuxeo/ui/ ending with an error “ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR”. Nuxeo is running inside a docker container (mapping 58080:8080) and ...
  0 votes
  1 answers
  0 comments
  297 views

I use nuxeo-esync in order to check inconsistencies between my database and indexing in ES. The doc ids referenced in the MISS entries are reindexed and I suppose ACL problems should be treated the same way. But what about the REMOVE entries ? Am i ...
  0 votes
  0 answers
  1 comments
  220 views

Hi all, I am an IT admin and we would like to change the passwords for our Nuxeo installation and I am trying to find all the places these are used (these are the “system” passwords, not general user passwords). I have found some but want to make ...
  0 votes
  1 answers
  1 comments
  256 views

I try to mount Nuxeo as WebDAV on Ubuntu, but it fails with an authentication error: $ sudo mount.davfs http://localhost:8080/nuxeo/site/dav/ /mnt/webdove Please enter the username to authenticate with server http://localhost:8080/nuxeo/site/dav/ or ...
  0 votes
  1 answers
  1 comments
  643 views

I installed Nuxeo Drive 3.0.4 on Ubuntu Gnome 16.04 and am able to connect to my Nuxeo server, authentication works fine. But when I click the button to select the sync folders, the opening popup just remains blank. Any idea what's wrong here? I ...
  0 votes
  1 answers
  3 comments
  351 views

I have the Nuxeo Platform in the fasttrack editon on an Ubuntu server 16.04.3 LTS since a year. I have no access to Nuxeo Studio. Everything works fine. Yesterday I wanted to update the system (“apt update; apt dist-upgrade”) and the nuxeo package ...
  0 votes
  1 answers
  3 comments
  743 views

Unable to find various tabs of default Nuxeo Platform view of 9.2, not visible in 9.3 or 9.10. PFA for reference, items marked in yellow not available and by default always it opens up WEB UI GUI. Is there any settings need to be done in 9.3 or 9.10 ...
  0 votes
  2 answers
  7 comments
  419 views

Hi, I try to migrate my old nuxeo 5.8 platform to our new server 8.10 and then we go to migrate the last one to LTS 2017. I have binary and dabase data migration issue at start. Does exists a method to have clean migration between nuxeo platforms ? ...
  0 votes
  2 answers
  2 comments
  271 views