Error trying configure Nuxeo Connect on Eclipse (Nuxeo IDE)

Hi.

I'm trying configure the Nuxeo Connect into Eclipse (with Nuxeo IDE plugin), but there is an error.

I'm following these instructions http://doc.nuxeo.com/display/public/IDEDOC/Installing+Nuxeo+IDE

I've installed Eclipse Keppler (I've tryed with Eclipse Indigo also), Java 7 and the Nuxeo IDE plugin with no problems. I've created my first Nuxeo project and it runned very weel on my local Server. Now, I want to deploy it on my Nuxeo Studio. When I tryed to configure the Nuxeo Connect following these instructions http://doc.nuxeo.com/display/public/IDEDOC/Configuring+a+Nuxeo+Connect+Account

I've got the folloing error: alt text

Of course, the password typed is right.

Please, some help. Thanks

0 votes

1 answers

872 views

ANSWER



Hi,

Is it related to your eclipse “secure storage”? Maybe try to unlock your eclipse here in this panel and retry the Studio connection.

Preferences>Secure Storage -> update password or remove it

0 votes



Hi Vladimir.

You was right. The problem was the Secure Storage.

Thanks.

PS.: Please, I'm waiting your answer in another question. http://answers.nuxeo.com/questions/8336/how-to-abandon-a-workflow-using-an-automation-chain

03/10/2014

The question was aswered by Vladimir Pasquier

> Hi,

>Is it related to your eclipse "secure storage"? Maybe try to unlock your eclipse here in this panel and retry the Studio connection.

>Preferences>Secure Storage -> update password or remove it

03/10/2014